Praktisch

De Mol heeft er zin in

Waar de Mol opduikt, is niets wat het lijkt. Na een jaar ondergronds geweest te zijn, komt hij of zij nu naar boven om letterlijk en figuurlijk leven in de brouwerij te brengen. En de Mol heeft er zin in. Verwacht je dus maar aan een spannende, audiovisuele, interactieve tour vol mysterie en een echte Mol-opdracht om U tegen te zeggen… de U van 'Ultieme Mol-test'.

Wat mag je verwachten?

  • Spannende, audiovisuele, interactieve tour vol mysterie
  • Een echte Mol-opdracht om U tegen te zeggen… de U van 'Ultieme Mol-test'
  • De ganse ervaring duurt ongeveer 1,5 uur
  • Voor en tijdens deze tour geniet je van een heerlijke degustatie.
  • De tour is volledig rolstoeltoegankelijk
  • In onze ticketshop, giftshop en bar werken wij cashless. Tickets en andere aankopen ter plaatse zijn enkel mogelijk met een bankkaart.
Duvel 6,66%, partner in crime van De Mol

Alle dagen open, maandag gesloten

12 maart t.e.m. 26 juni

Tot 15 mei

dinsdag t.e.m. zaterdag: 11u t.e.m. 20u30 zondag: 11u t.e.m. 18u

Van 17 mei tot 26 juni

dinsdag t.e.m. zondag: 11u t.e.m. 18u

Adres

Stadsbrouwerij Antwerpen

Site De Koninck
Mechelsesteenweg 291
2018 Antwerpen

Openbaar vervoer

Het station van Antwerpen-Berchem bevindt zich op 10 minuten wandelen van de brouwerij, tram en bus stoppen voor de deur (halte 'Harmonie') en er is een VELO station naast de brouwerij.

Parkeren

We beschikken over twee betalende parkings in het begin van de Boomgaardstraat (naast onze brouwerij en daar tegenover, naast Velodome). Je staat op een afgesloten met camera's bewaakte parking met slagboom en betaalt 1,5 euro/uur. De betaalautomaat staat aan de ingang van de parking.

Reservatie is verplicht

€14/Ticket

Het is verplicht te reserveren voor de brouwerijtour. Eerder gekochte tickets bij Stadsbrouwerij De Koninck blijven geldig voor De Mol x Duvel Experience. Vouchers of kortingscodes kunnen niet worden ingezet tijdens De Mol x Duvel Experience. Indien u vragen heeft, mag u gerust mailen naar visit@dekoninck.be.

Het beste van de Stadsbrouwerij én het beste van de Mol

Dat wil je niet missen

Tickets